JAFFA DRIEBERGEN

JAFFA DRIEBERGEN De beste Shoarma en Spare-Ribs van Utrecht en omgeving!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 649 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jaffa Driebergen. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 22:37 best veel zout op de patat. voor de rest lekker gegeten.
1 mei 2022 om 18:20 De Turkse pizza was echt niet lekker gewoon en bezorger drukte op de bel ondanks dat we in een opmerking hadden gezegd dat we dat niet liver hadden
23 apr 2022 om 7:36 18 euro voor een slechte kapsalon en 2 drankjes. Was niet lekker, weinig kaas, vies vlees en alleen sla? Niet eens andere groentes of gratis saus. Super duur voor een zogenaamd grote kapsalon. Wel super snel bezorgd.
10 apr 2022 om 14:14 Eten was lekker en goed warm!!
10 apr 2022 om 0:49 eten was lekker en warm
9 apr 2022 om 20:21 Bestel een groot kipschnitzel, krijg je 2 kipburgers. En een half uur later dan aangegeven bezorgd.
1 apr 2022 om 0:11 Het slechtste restaurant dat ik ooit heb gekend. Ik bestelde 5 stuks pizza, ze waren allemaal ongesneden en zagen er niet uit als pizza. De smaak is slecht. Ik ben niet tevreden en zal niet opnieuw bestellen.
11 mrt 2022 om 22:45 Heerlijke Pizza!
10 mrt 2022 om 21:25 Ik had stokbrood met kruidenboter maar de kruidenboter die ik een bakje kreeg was keihard en nog helemaal bevroren
24 feb 2022 om 11:24 Heerlijk gegeten zeker een aanrader!!
24 feb 2022 om 11:22 Top eten
11 feb 2022 om 22:31 Eten was perfect, bezorging ook, zelfs eerder dan was aangegeven!