JAFFA DRIEBERGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 702 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jaffa Driebergen. Meer weten? Ontdek meer

8 jan 2023 om 23:40 Aardige mensen , lekker eten
6 jan 2023 om 23:58 Top bezorging! Altijd met een glimlach en positieve instelling ;-)
1 jan 2023 om 21:57 Vreselijk slecht en bijna koud. Het zou bezorgt worden om kwart voor zes en het werd zeven uur. Wij bestellen daar nooit meer wat.
23 dec 2022 om 9:22 Het restaurant was allemaal in orde, de Thuisbezorgd website had een fout gemaakt door de extra opmerkingen niet op de bon te printen. Maar daar kan het restaurant niks aan doen. Volgende keer bestellen we direct bij het restaurant zelf.
18 dec 2022 om 22:01 Vriendelijke mensen. Drinken waren ze vergeten maar kwamen ze toch snel nog even beneden. Pizza was lekker
17 dec 2022 om 11:24 Super lekker
16 dec 2022 om 19:46 In het verleden hebben wij vaker bij Jaffa besteld en altijd tevreden. Vandaag echter kwam de bestelling veel te laat en het eten was koud. De shoarma was droog en de pizza minimaal belegd en er zat heel veel zwarte peper op, geen idee waarom.
15 dec 2022 om 23:21 Bezorging duurde meer dan een uur, na indicatie 40 min. Dit gaf problemen qua planning. Pizza's waren in orde.
14 dec 2022 om 12:27 Weinig smaak aan de kleine klontjes kipshoarma (deed me denken aan kattenvoer), kleine hoeveelheid muffe sla/kool? Frietjes slap en smaakloos. Uiensaus heb ik weggegooid. Pizza was op zich lekker, maar ook weinig smaak.
11 dec 2022 om 10:42 Mega snelle bezorging. Shoarma was lekker! Spareribs waren smaakloos en niet gaar genoeg. Friet had langer gebakken mogen worden.
6 dec 2022 om 11:46 Het eten was weer heerlijk
27 okt 2022 om 20:47 Het eten was net als als de voorgaande keren fantastisch. Jammer dat de bezorgtijd zo lang was .